Arabisk pizza

Opskrift på Manakish – Libanesisk Pizza – Verdensmad

9. maj 2020 — Nyeste opskrifter ; Tunesisk tagine · Forretter · Frokost ; Mjaddara · Arabisk · Egyptisk ; Cremet pasta i flødesovs (vegetar) · Frokost · Hovedretter …

Manakish er en fladbrødspizza fra Levanten. Den er utrolig simpel, kan fået med ost, lam eller Za’atar og er fantastisk til et “Tapas”/Mezze-bord.

Manakish – Opskrift – Unilever Food Solutions

Manakish – arabisk pizza med fyld. Knorr – Opskrift

“Mankeesh” eller “Manakeesh” som den også kaldes stammer fra Libanon, eller harfaktisk sin oprindelse i det man kalder for ”Levant” som er en generel beskrivelse af alle de lande der ligger øst for Italien. Den arabiske ”pizza” opstod da kvinderne for mange år siden gik til de store fællesovne på markederne tidligt om morgenen, for at bage brød til dagen. De bagte et lille fladbrød med variationer af fyld med det samme, som hovedsageligt blev brugt til morgenmad. I dag findes Mankeesh mange steder på markeder og på gaden i Libanon, enten serveret som pizza eller rullet sammen som et madbrød.

Manakish – arabiske brød med krydderier | SPIS BEDRE

De arabiske morgenbrød behøver ikke at blive spist til morgenmad. De fungerer fabelagtigt hele dagen, og du kan variere krydderblandingen i det uendelige.

LAHME BEL AJIN – ARABISK PIZZA – Hygge Cooking

LAHME BEL AJIN – ARABISK PIZZA – Hygge Cooking

Arabisk pizza med gulerødder og feta – madvAne

Tyrkisk lamacun-pizza – Femina

Tyrkisk lamacun-pizza | Femina

Så bliver middagsmaden ikke meget nemmere. Lav en nem tyrkisk pizza ved at bruge færdigkøbte fladbrød som bund. Her får du opskriften på tyrkisk lamacun-pizza

Byskov Pizza – Arabisk manaish intropris t.o.m søndag 15kr…

Yasalam! Sprød pizza

Yasalam! Sprød pizza – Yasalam!

Keywords: arabisk pizza