Første burger king i danmark

Hvornår åbnede den første Burger King i Danmark? – Politiken

17. apr. 2020 — Fra 1960’erne ekspanderede Burger King internationalt; den kom til Europa i 1975 og som den første burgerkæde til Danmark i 1977.

Burger King – Wikipedia, den frie encyklopædi

Burger King åbnede sin første restaurant i Danmark i 1977. Den første Burger King kom til at ligge på Vesterbrogade i København, og den ligger der stadig …

Burger King – Den Store Danske – lex.dk

Burger King | lex.dk – Den Store Danske

Det er den 29-årige Trine Kristensen fra Esbjerg, som sammen med sine forældre, Ellen Kristensen og Michael Krabbe, har åbnet det splinternye fast food-mekka.

Burger King, amerikansk fastfoodkæde, grdl. i Florida i 1954. Kæden, hvis hovedkonkurrent er McDonald’s, er ligesom denne organiseret efter franchiseprincippet; hovedproduktet er den flammeristede burger Whopper (introduceret 1957). Fra 1960’erne ekspanderede Burger King internationalt; den kom til Europa i 1975 og som den første burgerkæde til Danmark i 1977.

Burger King Lokationer

Burger King Lokationer – Burger King Priser

16. jul. 2001 — »Vi har hentet erfarne folk fra vore restauranter i København, … Burger King venter med at markere åbningen af den første restaurant i …

Første danske Burger King-restaurant åben | jv.dk

I 1981 er burgerrestauranten er et nyt sted i byen, de unges eget. … Kulturhistorie, Burgerrestauranter, fast food, restauranter, Burger King,. Tid:.

BLÅVAND: Den første Burger King-restaurant med danske franchise-tagere, det vil sige noget i retning af forpagtere, åbnede i går i Blåvand. De øvrige få Burger King-restauranter i Danmark er ledet fra Sverige.Det er den 29-årige Trine Kristensen fra Esbjerg, som sammen med sine forældre, Ellen Krist..

McDonald’s Danmark – Wikiwand

McDonald’s Danmark ApS driver McDonald’s forretning i Danmark, hvilket sker fra hovedsædet på Frederiksberg.Der findes 89 McDonald’s-restauranter i Danmark med ca. 4000 ansatte .

Burger King – København – Studenterguiden.dk

Burger King – København i København – Restauranter – StudenterGuiden.dk

Burger King er en yderst populær burgerkæde som findes i mange lande. I Danmark finder du Burger King restauranter i mange af landets byer, eksempelvis i de større studiebyer København, Aarhus, Kolding, Aalborg og Odense. I København finder du blandt andet Burger Kin…

Kødannelse hos burgerkongen – Jyllands-Posten

Bonanza | klip klar til DKA | Burger King – de unges sted – DR

Bonanza | klip klar til DKA | Burger King – de unges sted

I 1981 er burgerrestauranten er et nyt sted i byen, de unges eget.

Keywords: første burger king i danmark, hvornår kom burger king til danmark