Mig og min mad superbrugsen

Mig & Min Mad – Bloggernes opskrifter – Find dem her!

Mangler du inspiration til hverdagens mad? Her hjælper Danmarks bedste madbloggere dig med inspiration og gode råd. Klik her og se de nemme opskrifter!

Forside | Coop.dk MAD

Coop.dk MAD – hele Danmarks online supermarked … *Gælder kun nye tilmeldinger ved køb for min. 500,-. Ja tak, tilmeld mig nyhedsmailen fra Coop.dk MAD.

Danmarks bedste hverdagsret – Set på Insta – SuperBrugsen

For at finde Danmarks bedste hverdagsret, skal vores madbegejstrede hverdagskokke dyste mod hinanden, 3 ad gangen. Vi kommer med på indkøb, mens de træner i …

Følg med når kendte danskere kommer med deres bud på Danmarks bedste hverdagret. Find opskrifterne og se de nye afsnit af ”Set på Insta” her!

Bestil & Hent | Coop.dk MAD

Gå til coop.dk MAD eller tryk på ‘Køb Online’ i appen, og læg en vare i kurven; Indtast postnummer og vælg Bestil & Hent i din fortrukne butik …

COOP – Mig og Min Mad – Buzzanova

COOP – Mig og Min Mad | Buzzanova

I 2018 præsenterede vi Mig og Min Mad universet for Superbrugsen og Coop. Vi vidste at Mad & Fødevarer var den hurtigst voksende kategori online på Google.

I 2018 præsenterede vi Mig og Min Mad universet for Superbrugsen og Coop. Vi vidste at Mad & Fødevarer var den hurtigst voksende kategori online på Google. Vi vidste at video content på daværende tidspunkt var sat til at nå 90% af alt webtrafik i 2019, at en 1/3 del af alt den tid brugeren var på internettet blev brugt på video og at 64% af forbrugerne “højst sandsynligt” ville købe et produkt efter at have set en online video (Forbes). Derfor skabte vi et madlavningsunivers, der havde video som det primære format. Vi brugte influenter til at gøre indholdet personlig og vedkommende og vi filmede hjemme i deres egne køkkener. Vi bragte det producerede indhold dobbeltværdi ved at køre det over på en ejede kanaler migogminmad.dk og youtubekanalen Migogminmad, og til sidst sørgede vi for at Superbrugsen kunne bruge indholdet på deres allerede eksisterende kanaler. I kombinationen af kanaler og formater lykkedes det at skabe millioner af organiske visninger og højt engagement på indholdet. Universet blev desuden bakket op af paid media og en koordineret SEO strategi.

Læs kundernes anmeldelser af www.superbrugsen.dk | 27 af 30

Hvor mange stjerner vil du give SuperBrugsen? Slut dig til de 650 personer, der allerede har bidraget. Din oplevelse tæller.

migogminmad.dk Arkiv – Gastromand.dk

Vi startede for nogle måneder side med anden sæson af Mig og Min Mad som er lavet i samarbejdet med Superbrugsen – hele ideen er vildt fed og for os er det …

Keywords: mig og min mad superbrugsen